Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


DEFENSEM CUBA

El 3 de desembre de 1991, en el Casinet d'Hostafrancs, unes quantes persones a a títol individual i altres en representació d'entitats, varen signar un manifest en defensa del poble cubà i en contra de l'inhumà bloqueig que els EUA, infringien (i ho segueixen fent), contra la revolució cubana.

Aquest manifest, va significar la creació de la plataforma unitària i plural Defensem Cuba, que enguany commemora el 20è aniversari de la seva fundació.

Malauradament, la situació actual, no tan sols no ha variat des de aleshores, si no, que es pot dir que ha empitjorat, i els EUA segueixen mantenint el bloqueig amb la col·laboració mesella de la UE. Segueix sent, doncs, necessària la Solidaritat amb Cuba i segueix sent necessària Defensem Cuba.

El dia 17 de desembre a les 14.00 h ens reunirem per COMMEMORAR el 20è aniversari de Defensem Cuba.Més informació a defensemcuba@gmail.com

Etiquetes de comentaris: , ,