Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


CCOO del Barcelonés us convida a participar a l’assemblea de delegats i delegades que tindrà lloc el 20 de desembre a les 10 hores a la sala d'actes de CCOO, Via Laietana 16 . 
Amb aquesta convocatòria CCOO del Barcelonès segueix complint el compromís de facilitar la informació i la participació en directe en els temes principals de l’acció sindical.
Intervencions: - Presentació a càrrec d’Adriana Sabaté, secretària de Drets de Ciutadania, Dona i Polítiques d’Igualtat de CCOO del Barcelonès.
- Intervencions d’un treballador i/o treballadora d’un CAP, d’un hospital públic, d’una escola bressol i d’un centre d’educació infantil i primària. 
- Raquel de Haro, secretària de Política i Habitatge de CCOO del Barcelonès. 
- Àngel Crespo, secretari general de CCOO del Barcelonès. 
- José Cachinero, secretari d’Acció Sindical i Política Sectorial de la CONC, sobre la signatura de l’Acord interprofessional de Catalunya.
Amb torn obert de paraules.
Us hi esperem! 
Més informació a : CCOO del Barcelones. 

Barcelona, desembre de 2011