Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Dimecres 14 de desembre de 2011, a Barcelona, Girona, Lleida, Tarragona i Tortosa Concentració de les empleades i empleats públics, juntament amb els sindicats UGT i IAC, ha convocat una concentració de les empleades i empleats públics, el dimecres 14 de desembre. 

Amb el lema 'No a les retallades! Sí als serveis públics!', es vol mostrar el rebuig a les noves mesures plantejades pel Govern de la Generalitat contra el funcionariat, que per quarta vegada patirà l'efecte de les retallades. Les concentracions es faran en els següents horaris i llocs:

- Barcelona, plaça de Sant Jaume, 17.30 h 
- Girona, plaça de Pompeu Fabra, 17.30 h 
- Lleida, plaça de Ricard Vinyes, 18 h 
- Tarragona, plaça Imperial Tarraco, 18.30 h -Tortosa, plaça dels Dolors, 17 h 

Més informació: -CCOO considera un atac brutal sense precedents les mesures presentades el 30 de novembre per la Generalitat a la Mesa de la Funció Pública (30-11-2011)