Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El proper dissabte 4 de Febrer a les 18 hores al Centre Cultural La Marineta, Mollet amb Cuba projectarà el documental "El Mayor Amor".

Un any més, ens disposem a realitzar el cicle de cinema cubà on a través de diversos generes del setè art volem donar a conèixer la realitat cubana tant des d'un punt de vista social, històric o cotidià.

Aquest any iniciem el nostre cicle amb el documental "El mayor amor" dedicat als Cinc herois cubans que malauradament romanen empresonats a Estats Units. D'aquesta manera, volem donar a conèixer el seu cas i donar un impuls des de Mollet amb Cuba en la campanya d'abast mundial pel seu alliberament.

"El mayor amor", un documental en suport de DVD del realitzador Leonardo Urrutia Segura y guió del seu fill Albert, autor també del libre "Crónica de un silencio". Més informació.