Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.El proper dijous 12 de gener a les 19.00h, el col·lectiu gracienc dels CJC - Joventut Comunista, organitzem un debat sobre la problemàtica dels espais juvenils i la seva gestió a l'Ateneu Roig (C/ Ciudad Real nº 25 bxs).

Des dels CJC, considerem que aquest debat és important de cara a plantejar les lluites per aconseguir espais pels i les joves. A més, l'acte s'encabeix en el procès obert de debat dels documents del proper Xè congrès dels CJC - Joventut Comunista que es celebrarà el proper 5 i 6 de maig.

A l'acte comptarem amb la presència de:

Manuel Delgado, Professor de la Universitat de Barcelona i coordinador del doctorat Antropologia de l’Espai i del Territori.

Marta López, Secretària general de Casals de Joves de Catalunya

Representants de la Plataforma d'Entitats Juvenils de Gràcia (PEJG)

Després de les ponències hi haurà un debat amb torn obert de paraules on tractarem temes com "per què és necessari un espai propi pels joves" o si "els joves han d'autogestionar espais o han d'estar gestionats per l'ajuntament o empreses privades" entre d'altres.

Etiquetes de comentaris: , ,