Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


som27m.org ens ha enviat aquest comunicat que volem compartir amb tots els nostres lectors, companyes i camarades:

El procés dels querellants pel desallotjament de plaça Catalunya del 27 de maig del 2011 ha entrat en una nova fase. Aquestes setmanes quatre alts càrrecs han estat citats a declarar com a imputats: Assumpta Escarp (ex-tinent d’alcalde de Seguretat de l'Ajuntament de Barcelona), Manel Prat (director del cos dels mossos d'esquadra), David Bordas (cap de la brigada dels mossos d'esquadra) i Antoni Antolin (responsable del dispositiu d’ordre públic).

Estem molt satisfets d'aquest nou pas que s'ha donat. Esperem que els imputats siguin jutjats i condemnats pels delictes que van cometre. Amb aquest procés volem evitar que es repeteixin actes violents i execrables com el que vàrem viure a la nostra pell i aturar l'espiral repressiva dirigida a retallar drets fonamentals com el de reunió, manifestació, expressió i fins i tot a la incolumitat física.

Aquest dimecres declara com a imputat a la Ciutat de la Justícia Manel Prat i nosaltres serem allí a les 10.00 del mati (a la porta de Gran Via) per donar-li la benvinguda i recordar-li a en Felip Puig que seguirem lluitant fins a veure’l a ell assegut al banc dels acusats i lluny de la vida política!

Blog: www.som27m.org
Perfil de Twitter: https://twitter.com/PuigDimissio
Pàgina de difusió al FB: http://www.facebook.com/PuigDimissio
Perfil del FB: http://www.facebook.com/som27m

Etiquetes de comentaris: , ,