Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


11 de gener de 2011
EUIA

El president del grup parlamentari d'ICV-EUiA, Joan Herrera, ha situat avui el ple monogràfic sobre les conseqüències de les retallades en els serveis públics que celebrarà el Parlament com "el tret de sortida" perquè Catalunya pugui decidir si vol retallades o si vol una política fiscal redistributiva. "Per nosaltres aquest ple és el tret de sortida perquè aquest país pugui decidir si vol el camí que ha escollit el president Mas de retallar l'estat del benestar i alterar el contracte social o si prefereix una política fiscal redistributiva que garanteixi el manteniment de l'estat del benestar i de la cohesió social", ha indicat Herrera en declaracions als periodistes després d'entrar avui a registre, juntament amb socialistes, Ciutadans i Solidaritat, la petició oficial de la celebració d'aquest debat.

"Aquest ple és l'inici perquè en aquest Parlament es comenci a debatre amb ordre i no amb desconcert sobre l'estat del benestar i sobre allò que es pot i no es pot tocar", ha afegit Herrera al mateix temps que ha assegurat alegrar-se de "coincidir amb Solidaritat i Ciutadans, però especialment amb el PSC, perquè aquesta és la tasca que s'ha de fer des del Parlament". Herrera ha desvinculat la celebració d'aquest debat al debat de pressupostos que arrencarà la setmana que ve al Parlament perquè les retallades "s'ubiquen amb els pressupostos del 2011 i del 2012 i amb les Lleis Òmnibus". Amb tot, Herrera ha admès que li hauria agradat que es fes abans del debat de pressupostos tot i que ha indicat que aquest debat "va més enllà" dels pressupostos.

El diputat roig i verd ha recordat que el seu grup parlamentari ja va demanar en sessió de control al president de la Generalitat primer i després en una moció discutida i votada en un ple del Parlament, un debat sobre aquesta qüestió. Debat que CiU va rebutjar.

Etiquetes de comentaris: , ,