Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


EUIA

Nuet pregunta al Govern “quines mesures urgents pensa adoptar front a l’agressió del Govern d’Israel en destruir el ‘Centre de la Pau’ palestí, finançat amb fons espanyols

El portaveu parlamentari d’IU, ICV-EUiA, CHA: ‘La izquierda plural’ en la Comissió d’Exteriors també vol saber com es protegirà els cooperants que treballen en projectes al desenvolupament

El portaveu parlamentari d’IU, ICV-EUiA, CHA: ‘La izquierda plural’ en la Comissió d’Exteriors, Joan Josep Nuet, ha registrat avui una pregunta dirigida a l’Executiu del PP en què sol·licita explicacions sobre “Quines mesures pensa adoptar el Govern, amb caràcter urgent, front a l’agressió del Govern d’Israel en el marc de les relacions bilaterals i multilaterals respecte a la destrucció de la ‘Casa Àrab’, el ‘Centre de la Pau’ finançat amb fons de la AECID?”.

La iniciativa de Nuet es produeix després d’haver tingut coneixement de l’acció de l’Exèrcit israelià en què ha demolit una desena de vivendes i estructures palestines en la localitat cisjordana d’Anata, “entre elles un centre comunitari i una casa construïts per voluntaris espanyols amb finançament de l’Agència Espanyola de Cooperació i Desenvolupament”.

A més, també ha resultat destruït l’edifici conegut com ‘Beit Arabiya’ (Casa àrab), el ‘Centre de la Pau’ on se realitzaven activitats de defensa dels drets humans.

Davant d’aquests fets, el parlamentari del Grup d’IU, ICV-EUiA, CHA vol que els responsables d’Exteriors detallin també: “Quines mesures té previst adoptar el Govern, amb caràcter urgent, per a defensar les accions de la cooperació espanyola a Palestina, i més concretament, als cooperants i societat civil que treballa en projectes de cooperació internacional al desenvolupament?

Així mateix, Nuet s’ha interessat per conèixer “¿quines mesures té previst adoptar el Govern, amb caràcter urgent, en el marc de les relacions bilaterals i multilaterals per a denunciar la política d’expulsió i ‘apartheid’ que pateixen els ciutadans palestins a través de la destrucció de vivendes?”.

Etiquetes de comentaris: , ,