Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Demà divendres, 20 de gener, a les 12 hores, el coordinador general d’EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, participarà a la concentració convocada davant de la Delegació del Govern per la plataforma d’entitats i organitzacionsciutadanes i dedefensa dels drets humans per al tancament dels Centres d’Internamentd’Estrangers (CIE).  Recordem que ara fa una setmana Miralles va demanar al director general d’immigració del Govern de la Generalitat, Xavier Bosch, que expliqués quines accions havia fet en nom de l’Executiu català per “preocupar-se per l’estat de les persones internades i garantir elsseus drets” al CIE de la Zona Franca de Barcelona, després de la mort del jove nigerià Ibrahim Sissé. Miralles va demanar també el tancament d’aquests centres per “vulnerar els drets humans" dels interns. Lloc: Delegació del Govern (c/ Mallorca,278) Barcelona.

Demà  divendres, 20 de gener, a les 12 hores, davant la delegació del Govern