Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El proper 28 de febrer l'Àrea Internacional del PCC-Partit dels i les Comunistes de Catalunya es reunirà a les 19 hores a la seu central (Avinguda del Portal de l'Àngel, 42 de Barcelona).Es posaran en comú experiències dels darrers mesos, durant els quals diversos camarades han estat presents en reunions, congressos i celebracions internacionals com ho són la 3ª Trobada de Partits de l’Esquerra Àrab celebrada a Beirut els dies 13, 14 i 15 de gener; la 13º trobada internacional de Partits Comunistes i Obrers, celebrada a Atenes els dies 9, 10, 11 i 12 de desembre de 2011; les Festes d’Avante i L’Humanité; els Congressos dels Partits Comunistes d’Itàlia (Rifondazione i el PCdI);

A més, s'analitzarà l'actual situació a l'Orient Mitjà i en els països de l'Est d’Europa amb les últimes propostes del PEE.

Etiquetes de comentaris: