Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




DELEGATS I DELEGADES SINDICALS DE LA MESA SECTORIAL DEL PERSONAL D’ADMINISTRACIÓ I TÈCNIC DE LA GENERALITAT ES TANQUEN A LA FUNCIÓ PÚBLICA

Representants dels Sindicats presents a la Mesa Sectorial del Personal d’Administració i Tècnic, (CCOO, CATAC-IAC i UGT), s’han tancat al finalitzar la reunió mantinguda amb els representants del Govern de la Generalitat, davant l’actitud de menyspreu cap els treballadors i treballadores públics i els seus representants.

Els sindicats, amb aquesta mesura, volen denunciar no només les retallades socials i laborals incloses al projecte de Llei de Pressupostos, sinó l’actitud de befa als drets dels ciutadans que sembla haver-se instal•lat al si del Govern.

Els sindicats CCOO, CATAC-IAC i UGT no poden romandre impassibles davant d’aquesta situació i cridem als empleats i empleades públics a donar suport als tancats.
                

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona,  2 de febrer de 2012