Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Nota de premsa de CCOO de Catalunya . Dimecres, 1 de febrer i el divendres 3 de febrer, de 10 a 10.30 h, els treballadors i treballadores de la Generalitat de Catalunya es concentraran a les portes dels centres de treball per mostrar el rebuig a les retallades i contribuir amb la resta de col·lectius a la defensa d’uns serveis públics i de qualitat. 

Entre d’altres centres, hi haurà concentracions a les següents conselleries a Barcelona: 

- Territori i Sostenibilitat: Av. Josep Tarradellas, 2 

- Agricultura, Economia, ICS: Gran Via, 612-614. 

- Benestar Social: Pl. Pau Vila. 

- Educació, Via Augusta 202. 

- Benestar Social: Av. Paral•lel. 

Així mateix informem que la Mesa Sectorial del Personal Tècnic i Administratiu de la Generalitat de Catalunya ha estat convocada finalment per el proper dijous dia 2 de febrer. En aquesta sessió de la Mesa Sectorial, a petició de les organitzacions sindicals integrants de la mateixa, s'ha introduït en l'ordre del dia la discussió de les mesures que el Parlament hagi pogut aprovar contràries a les condicions laborals i retribucions del personal de la Generalitat. 

Està previst que cap a les 12 hores d'aquest dia 2 de febrer es pugui fer una primera valoració de la reunió a les portes del Departament de Funció Pública (Plaça Catalunya 20).

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
 Barcelona, 31 de gener de 2012