Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 TOXO PARTICIPA DEMÀ EN UNA ASSEMBLEA DE DELEGATS DE CCOO AL BAIX LLOBREGAT.
Explicarà els continguts de l’acord per l’ocupació i la negociació col·lectiva signat amb la patronal.

El secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, participarà demà dimecres, 1 de febrer, en una assemblea de delegats i delegades organitzada per CCOO del Baix Llobregat, i que tindrà lloc a partir de les 10.30 hores a la sala d’actes de la seu del sindicat a Cornellà (Ctra. d’Esplugues, 68). Toxo aprofitarà per explicar els continguts fonamentals del darrer acord per l’ocupació i la negociació col·lectiva signat la setmana passada amb la patronal. L’acte comptarà també amb les intervencions de Joan Carles Gallego, secretari general de CCOO de Catalunya, i Toni Mora, secretari general de CCOO del Baix Llobregat. 

Mitja hora abans de començar l’assemblea, concretament a les 10 hores, Toxo atendrà als mitjans de comunicació.

Agenda:  dimecres, 1 de febrer de 2012 10 h (declas) /

10.30 h (assemblea) seu CCOO Baix Llobregat, Ctra d’Esplugues, 68. Cornellà de Llobregat 

Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya 
Barcelona, 31 de gener de 2012