Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


La greu situació a la qual fa front la universitat pública catalana s’ha vist agreujada en arribar el 2012, tant per la fèrria voluntat del govern català de seguir endavant amb la seva política de retallades al sector públic del país, concretada en els nous pressupostos ja pactats, com pel canvi de govern de l’Estat, que ja ha començat a aplicar projectes de retallades de drets socials i laborals.
Aquestes mesures, extremadament agressives, també afecten profundament les universitats públiques, amb l’aprovació dels pressupostos estatals i la reforma universitària que pròximament es desenvoluparà. Després dels processos electorals res no ha canviat a millor entre els que ens governen, ni tampoc, entre els poders econòmics als quals estem sotmesos.