Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



  Dimecres 01 de febrer de 2012. El portaveu d'IU, ICV-EUiA, CHA a la Comissió d'Afers Exteriors adreça vàries preguntes per escrit on diu que l'enllaç del ministeri espanyol és la Casa Sefarad-Israel.

El portaveu del grup d’IU, ICV-EUiA, CHA: ‘La Izquierda Plural’ en la Comissió d’Afers Exteriors, Joan Josep Nuet, ha adreçat vàries preguntes parlamentàries al Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació on denuncia que aquest dóna suport a la política colonitzadora d’Israel en els Territoris Ocupats a través de la Casa Sefarad-Israel.

Una de les últimes activitats denunciades comporta la promoció de vins i empreses en la zona ocupada siriana del Golan, en una clara vulneració del dret internacional i de les resolucions de Nacions Unides. A continuació reproduïm les preguntes del diputat Nuet: A la Mesa del Congrés dels Diputats A l’empara d’allò establert en l’article 185 i següents del Reglament del Congrés dels Diputats, el diputat que subscriu formula la següent pregunta dirigida al Govern per a la seva resposta escrita. Novament la Casa Sefarad-Israel, depenent del Ministeri d’Afers Exteriors i Cooperació, brinda suport a la política colonitzadora d’Israel en els Territoris Ocupats.

La penúltima de les seves activitats és patrocinar vins i empreses colonitzadores del Golan, territori sirià ocupat militarment per Israel, sota l’excusa que es tracta d’activitats gastronòmiques ‘kosher’ lligades a l’aniversari de relacions diplomàtiques amb la potència ocupant. Seguirà donant el Govern suport polític i pressupostari a la Casa Sefarad-Israel que està col·laborant activament en la política colonitzadora israeliana en els territoris ocupats?

La Casa Sefarad-Israel i d’altres organismes seguiran sent un apèndix dels interessos normalitzadors de l’ocupació que realitza l’Ambaixada d’Israel, potència ocupant, vulnerant el dret internacional?

http://www.nuet.cat/
jjnuet@gmail.com

http://es-es.facebook.com/pages/Joan-Josep-Nuet/160106617336338