Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 La campanya "El dia 5 de cada mes exige la libertad de los Cinco Heroes cubanos" amb la que les organitzacions de solidaritat amb Cuba volen difondre la situació dels 5 cubans empressonats a EEUU arriba a Mollet .

 
Al igual que la Pelicula de la tarda de dissabte 4 tracta de la solidaritat amb els 5 (veure més info aquí) Diumenge 5 de febrer estarem amb un stand informatiu a la Rambla de 12 a 14h fent difusió de la campanya internacional "El día 5 de cada mes exige la libertad de los Cinco Heroes cubanos", en la qual es pretén, entre d'altres accions, incentivar als ciutadans a enviar missatges a la Casa Blanca exigint al President Obama l'alliberament dels cinc cubans presos a Estats Units des de fa 13 anys acusats d'espionatge quan pretenien recabar informació sobre els grups terroristes amb seu a Miami que pretenien preparar atemptats contra Cuba.

A més, instalarem una exposició de cartells, fotos i materials informatius sobre el tema a la mateixa rambla i comptarem amb activitats de sensibilització orientades a donar difusió de la situació d'aquests cubans empressonats als EEUU injustament.

Si voleu més informació sobre el cas dels 5 la podeu trobar, per exemple a:
http://www.libertadparaloscinco.org.es/
http://www.freethefive.org/
http://www.granma.cubaweb.cu/miami5
Us convidem a participar-hi.

Mollet amb Cuba



Si voleu contactar amb nosaltres ho podeu fer al compte de e-mail: molletambcuba@gmail.com o a la web molletambcuba.bloc.cat on trobareu més informació de les activitats que desenvolupem.