Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Nota de premsa de CCOO.  LA PLANTILLA DE DERBI ES MOBILITZA PER LA CONTINUÏTAT DE L’OCUPACIÓ I L’ACTIVITAT DE LA FACTORIA DE MARTORELLES .Demà es concentraran davant el Parlament de Catalunya .

Aquest dijous, 15 de març, els treballadors i treballadores de Derbi es mobilitzaran per reivindicar la continuïtat de l’activitat productiva i dels llocs de treball de la planta de Martorelles, davant les intencions de Piaggio d’abandonar la seva activitat a Catalunya i tancar la factoria vallesana. La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya els dóna total suport en aquesta reivindicació.

Demà, la plantilla de Derbi es traslladarà a Barcelona i es concentrarà davant del Parlament de Catalunya, a partir de les 10 hores, per demanar la intervenció de l’Administració catalana davant la multinacional perquè compleixi els acords assumits. Mentrestant una delegació del Comitè d’Empresa es reunirà amb els portaveus dels diferents grups parlamentaris per exposar-los la situació actual i demanar la gestió de la Generalitat per intentar trobar una alternativa industrial per a la planta de Martorelles.

La Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya exigeix a la multinacional Piaggio i al Govern de la Generalitat l’elaboració d’un pla industrial per assegurar la continuïtat de l’activitat productiva i de l’ocupació actual d’una empresa emblemàtica per a Catalunya com és Derbi, i emplaça Piaggio a complir els acords assumits i a l’Administració, com a garant d’aquests acords, a vetllar perquè això sigui així.


Oficina de Comunicació de la Federació d’Indústria de CCOO de Catalunya, 93.481.27.96
Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 14 de març de 2012


Secretaria de Comunicació i Imatge
CCOO de Catalunya
premsa@ccoo.cat
http://www.ccoo.cat
93 481 29 05