Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


S'HO VOLEN CARREGAR TOT!!


Hi ha un bon ambient de vaga i de resposta social, que cada cop s'estén més i més tal com s'ha demostrat amb l'èxit de les manifestacions convocades durant aquest 2012 (29G, 19F, 29F...) i tota l'activitat que hi comença a haver arreu.

Des del grup promotor de la Plataforma PROU RETALLADES, davant les continues retallades pressupostàries, la limitació de la despesa pública i l'atac als drets laborals que suposa aquesta Reforma laboral, us proposem tornar a dir PROU, amb tota la força i contundència, a l'empitjorament de la qualitat dels serveis públics, al deteriorament dels drets socials i democràtics, a l'augment de la destrucció d’ocupació... Hi ha alternatives!!

Per tot això, hem preparat un manifest per fer difusió de la convocatòria i fer evident el suport de les organitzacions i moviments socials als motius i la convocatòria de la vaga del 29M (us l'adjuntem). Feu-ne difusió i feu-nos arribar les vostres adhesions!!

Us encoratgem a que feu una crida a altres entitats que encara no formin part de la plataforma, i a totes les persones que participen a les vostres organitzacions i que en són sòcies, afiliades, simpatitzants... Una crida als vostres amics i amigues, veins i veïnes, per a què participin activament en les accions de difusió de la vaga general i contra les retallades que s'estan organitzant a viles i ciutats!

Fem una crida a la ciutadania per a què participi a les concentracions, manifestacions, comitès de vaga, que s'estan fent per garantir l'èxit del 29M! Anime,-los a què es sumin a la vaga i a participar a les manifestacions que es convocaran el mateix 29M per la tarda!


 PROU RETALLADES !