Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Judici a Arnaldo Otegi, Rafa Díez Usabiaga, Sonia Jacinto, Miren Zabaleta, y Arkaitz Rodríguez, per part de l'Audiència Nacional, forma part de la criminalització de les persones i de l'esquerra abertzale, aplicada amb una Llei de partits polítics que permet la il·legalització per ideari polític.

Les persones encausades de Bateragune han estat detingudes i empresonades malgrat defensar la nova estratègia democràtica de l'esquerra abertzale. Mantenir a la presó a Arnaldo Otegi, Rafa Díez Usabiaga, Sonia Jacinto, Miren Zabaleta, y Arkaitz Rodríguez, representa un obstacle en el procés de fer una via democràtica sense violència i coerció. Demorar la legalització de les expressions polítiques de l'esquerra abertzale com Sortu, representa dificultar l'estratègia de pau com a mètode de resoldre el conflicte basc.

Cal girar pàgina sobre ETA que ha abandonat la violència, la via terrorista i els atemptats.

La fi de la violència i un escenari de pau al País Basc, necessiten consolidar-se amb el dret a la participació i acció política sense exclusions de partits, i amb el dret a decidir per part de la ciutadania

Per la llibertat d'Arnaldo Otegi i persones encausades de Bateragune.


PCC


27 de març de 2012.