Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


  El coordinador general d’EUiA i diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles, ha volgut felicitar avui els sindicats per “la mobilització i la informació creixents que estan tirant endavant front a la imposició de la contrareforma laboral del govern Rajoy”.
El dirigent d’esquerres ha reiterat el suport d’EUiA a la vaga general convocada pel 29-M i ha assegurat que la seva formació està “a disposició” de les centrals sindicals perquè l’aturada del 29-M sigui un èxit. “És una vaga contra la reforma laboral, però és evident que afecta tothom: treballadors, aturats, autònoms, estudiants, petits empresaris... Tothom a qui afecten les retallades de drets laborals i socials”.
Miralles ha insistit que la seva formació treballarà per la vaga amb els sindicats i de manera unitària, als centres de treball, les universitats, els barris... “Els que estem organitzats en formacions polítiques d’esquerres, els que estem afiliats a sindicats de classe, els qui militem en moviments socials... hem d’avançar en la unitat en la defensa dels interessos comuns, perquè tots plegats creiem en l’estat del benestar i en què que una alternativa a aquest model que ens volen imposar és possible”, ha analitzat el coordinador general d’EUiA. La formació, ha explicat, ja té “un pla d’extensió de les raons de la vaga: ja em començat a fer actes d’explicació de la reforma i muntarem punts informatius al carrer”. Segueix llegint.