Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


  
Els sindicats es mostren satisfets i demanen als partits que han donat suport a la moció que se sumin a la manifestació de diumenge a Tortosa

L'Ajuntament de Tortosa rebutja la reforma laboral del PP

El ple de Tortosa ha aprovat la moció dels sindicats contra la Reforma Laboral amb els vots a favor de CiU, PSC, ERC, ICV i PxC. El PP s'ha quedat sol defensant la reforma laboral en un ple al que han assistit els secretaris generals de CCOO de les Terres de l’Ebre, Josep Casadó, i d'UGT, Wifredo Miró.

Els sindicats s'han mostrat satisfets del resultat i, per coherència, han demanat als partits, especialment a CiU, que se sumin a les manifestacions que s’han de celebrar diumenge, 11 de març, arreu de l’Estat i a Catalunya, també a Tortosa.

Amb la difícil situació econòmica que travessa el territori, amb un increment d'aturats mes rere mes, CCOO considera que la ciutadania de les Terres de l'Ebre especialment ha de sortir a defensar els pocs llocs de treball que queden al territori..


Nota de CCOO.