Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Camarada,

Et fem arribar la següent convocatòria:


Concentració 29 d'abril: PROU RETALLADES!
Com bé sabeu el Govern de l'Estat ha presentat els Pressupostos Generals per l'any vinent i aquests introdueixen mesures absolutament inadmissibles per a preservar el nostre model d'Estat del Benestar. Des dels pressupostos s'ataca la salut, el dret a la educació, el dret a la justícia universal....

Aquesta retallada suplementària a les ja fetes pel Govern de la Generalitat augmentarà la pobresa i la segmentació social. Per aquest motiu el grup promotor de la Plataforma Prou Retallades! i en confluència amb la resta de l'Estat Espanyolha convocat una concentració a la Plaça Sant Jaume el pròxim 29 d'abril a les 12h del migdia. També s'estan organitzant concentracions a d'altres ciutats com:

Granollers: a les 12:00 h a la Plaça Porxada
Mataró: a les 12:00 h davant de l'Ajuntament
Cornellà: (hora i lloc a decidir aquesta tarda a la reunió del Fòrum del Baix LLobregat)
Us anirem ampliant la informació 

Cal continuar lluitant, cal sortir al carrer per dir: Prou retallades! 
PLATAFORMA PROU RETALLADES!

Etiquetes de comentaris: ,