Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 Hoy 26 de abril de 2012, a las 11 de la mañana, cerca de un centenar de iaioflautas ha ocupado la sede del Departament d'Interior, dirigido por Felip Puig, en protesta por la reciente oleada de detenciones y el encarcelamiento de participantes en la Huelga General del pasado 29 de marzo. Reportaje fotográfico al final.

@IAIOFLAUTAS PER UNA REBEL·LIÓ CIUTADANA EL #12M15M ,
EN DEFENSA      DELS DRETS I LLIBERTATS CIVILS I PER LA LLIBERTAT DELS VAGUISTES      EMPRESONATS SENSE JUDICI
Els Pressupostos i darreres mesures presentades pel govern  aprofundeixen  en la línia de destruir la sanitat i educació  públiques i universals, ens aboquen a la depressió econòmica i       fan que el futur sembli incert i gris.  Però tenim una bona  notícia: el futur no està escrit.


Està en les nostres mans que sigui diferent. Les @iaioflautas creiem que és imprescindible una rebel·lió      ciutadana contra els plans de l’oligarquia financera i els seus      polítics còmplices, que volen garantir els seus beneficis      sacrificant les nostres vides. El 12 de Maig, celebrant el primer      aniversari de l’emergència del gran moviment ciutadà del 15M,      tenim l’oportunitat: farem una massiva i pacífica mobilització europea i mundial.

I direm que tenim alternatives, un pla de rescat ciutadà amb 5 exigències per garantir el dret a l’existència per al 99%:

1. Ni un euro més per rescatar els bancs.
2. Educació, sanitat pública i de qualitat. 
3.  No a la precarietat. Retirada de la reforma laboral  la jubilació als 67.
4. Dret a l’habitatge digne.
5. Renda Bàsica universal.

Avui 26 d’abril, ocupem la seu del Departament d’Interior        i no marxarem fins que no ens rebi el màxim responsable.      Estem #enelinteriordeInterior per denunciar:

 - els plans de reforma del codi penal  per estendre la legislació antiterrorista anunciats pel Ministre de  l’Interior i les declaracions del conseller Felip Puig  promovent  la restricció del dret de reunió, l’enduriment del codi penal, el  foment de la delació ciutadana, així com l’empresonament i      detenció preventiva.

- la pràctica policial repressiva contra els vaguistes del 29M   arreu  de l’Estat, on diverses participants en piquets han estat     detingudes. I, molt en particular, l’actuació del  Departament d’Interior de la Generalitat i el cos de Mossos d’Esquadra que han practicat detencions arbitràries,  identificacions massives en concentracions pacífiques, han detingut sindicalistes, promocionen la delació ciutadana mitjançant una web i demanen llistes de participants a les assemblees de les facultats universitàries.

 - l’injust i increïble empresonament sense judici de  l'Isma, en Dani i en Javi, per participar a un piquet estudiantil a Diagonal la matinada de la Vaga General del 29M.
 Només hi ha una explicació a tant despropòsit. Els poderosos estan inquiets i volen atemorir-nos perquè no ens expressem  pacíficament als carrers, però els demostrem que no tenim por i      tornarem a conquerir el nostre dret a estar al carrer. Que no estem disposades a perdre els drets d’expressió, manifestació,  reunió i vaga, que tant vam lluitar en la nostra joventut per      conquerir.

Que volem la llibertat dels nois empresonats!
        Que el 12M tornarem al carrer #sensepor!

Ver fotos aquí
(fotos de oscar martínez )

Más información aqui:

 http://www.iaioflautas.org/uí.
http://quiendebe.blogspot.com