Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 L’ASSEMBLEA SOCIAL DE CATALUNYA i  LES “MESAS CIUDADANAS PARA LA CONVERGENCIA Y LA ACCIÓN” donen suport a la VAGA D’ENSENYAMENT 22 DE MAIG 2012.

Les retallades a l’ensenyament públic del govern de Rajoy han aconseguit que, per primera vegada en molts anys, es convoqui una VAGA ESTATAL DE TOT L’ENSENYAMENT, amb el suport de les federacions de pares i mares.
A Catalunya hi ha més motius encara per protestar, ja que el govern de CiU ha decidit aplicar totes les mesures proposades pel PP des de Madrid, a les quals cal afegir les que el mateix govern català i els municipis ja porten temps aplicant. Som davant d’un atac sense precedents en contra de l’educació, de les condicions de treball del professorat i del dret a l’ensenyament públic i de qualitat que tenen tots els nostres infants i joves.
Cal posar fi en aquest desmantellament de l’educació pública i a la pèrdua de llocs de treball que implica. Cal aturar la pujada dràstica de les taxes universitàries dels CFGS, la disminució de beques i la creixent privatització dels sectors de l’educació no obligatòria.

El proper 22 de maig, tots els centres educatius, des del 0-3 fins a la Universitat, hem d’expressar el nostre rebuig unànim participant activament a la VAGA i a les MANIFESTACIONS