Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


#tempsdesquerres #tempsdunitat #tempsdalternatives expressa els principals compromisos de la formació en aquesta nova etapa.


ampliar imatge


Dilluns, 07 de maig de 2012


EUiA ha informat avui als mitjans de comunicació que ja  comissió coordinadora de la 6a Assemblea Nacional d’EUiA -que se celebrarà els dies 2 i 3 de juny a la Fira de Sabadell-, ja ha escollit a proposta de la comissió de comunicació el lema per a la mateixa: #tempsdesquerres #tempsdunitat #tempsdalternatives (podeu veure el logo el el pdf adjunt).
El lema de la 6a Assemblea Nacional reafirma el nom de la formació, ressaltant els mots desagregats que la defineixen. També s’afegeix el signe del ‘coixinet’ (#)com a senyal dels nou temps en les formes. Uns temps d’esquerres en plural, perquè EUiA defensa la pluralitat i la diversitat de les esquerres i també la suma de les mateixes. Uns temps d’unitat, molt necessària en aquest període proper i en un sentit molt més ampli que a l’actualitat. I uns temps d’alternatives front la idea que tan sols hi ha una forma de fer política, una única forma de sortir de la crisi, de veure el món, de lluitar… De fet, el document polític de la 6a Assemblea Nacional d’EUiA (el trobareu juntament amb més informació a www.euia.cat/6a) és un recull d’alternatives front el pensament únic.