Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 




Demà dimecres, 6 de juny, a les 19 hores, a l’Aula Magna de Filosofia i Geografia i Història UB

NUET A L’ACTE ‘EUROPA HO HA DE SABER!’

Demà dimecres, 6 de juny, a les 19 hores, el coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, assistirà a l’acte  que sota el títol ‘Europa ho ha de saber! Conseqüències de tensar la llei. La criminalització de la dissidència i abusos policials a Catalunya’ han organitzat l’Observatori del Sistema Penal i el Drets Humans (OSPDH) i el Grup de Recerca sobre Exclusió i Control Socials (GRECS) en l’Aula Magna de la facultat de Filosofia i Geografia i Història de la Universitat de Barcelona. L’acompanyarà la coordinadora d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, Lorena Vicioso.
Els organitzadors volen denunciar que la crisi econòmica està sent acompanyada de l'enduriment de les polítiques i pràctiques punitives que posen els drets fonamentals en perill. Un informe elaborat per l'OSPDH, subscrit per la societat civil, denuncia aquest context al Comitè Europeu per la Prevenció de la Tortura i els Tractes Inhumans i Degradants. La presentació del mateix anirà a càrrec d’un dels seus autors, Andrés García Berrio.
En l’acte també hi intervindran: Laura Gómez (CGT)Isma Benito (AEP)Fernando González Placer (GRECS)August Gil Matamala (advocat AED)Carlos Jiménez Villarejo (ex fiscal Anticorrupció)Josep Maria Terricabras (catedràtic de Filosofia, UDG),Rereguarda (Plataforma Solidària contra la repressió).


Lloc: Aula Magna de Facultat de Filosofia i Geografia i Història de la Universitat de Barcelona (Montalegre, 6)





 El pròxim dijous, 7 de juny, a les 18 hores, a la sala d’actes de CCOO de Catalunya

NUET, MIRALLES I CIVIT A LA CONFERÈNCIA D’OSKAR LAFONTAINE

El pròxim dijous, 7 de juny, a les 18 hores, el coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, i els dirigents de la formació i diputats al Parlament de Catalunya, Jordi Miralles i Mercè Civit, assistiran a la conferència d’Oskar Lafontaine, president de la Comissió Internacional del partit ‘Die Linke’ (L’Esquerra) i ex ministre de Finances alemany. Sota el títol L’Esquerra europea, Lafontaine donarà a conèixer les propostes de l’esquerra alemanya en relació al projecte d’una Europa social i democràtica. Organitza la Fundació Cipriano García de CCOO.


Lloc: Sala d’actes de CCOO (Via Laietana, 16) Barcelona