Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.Conferència d'Oskar Lafontaine: "L'esquerra europea"

Foto La Fundació Cipriano García realitza una nova sessió d'Els dilluns del Cipri, en la qual es debatrà sobre el paper de l'esquerra europea, amb la participació d'Oskar Lafontaine, president de la Comissió Internacional del partit DIE LINKE (L'ESQUERRA) i exministre de Finances alemany. L'acte tindrà lloc el proper dijous 7 de juny, a les 18 hores, a les sala d'actes de CCOO de Catalunya, Via Laietana, 16, de Barcelona.

L'acte tindrà lloc el proper dijous, 7 de juny, a les 18 hores, a la sala d'actes de CCOO de Catalunya, Via Laietana, 16, de Barcelona.

Hi haurà traducció simultània.

Feu clic per veure:
-la invitació
-el cartell
 


web de ccoo de Catalunya