Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




Dilluns 11 de juny, a les 19 h, per reclamar el control públic dels diners del rescat a la banca

CCOO, UGT I LA PLATAFORMA PROU RETALLADES! CONVOQUEN UNA CASSOLADA DAVANT DEL BANC D'ESPANYA A BARCELONA

CCOO convoca conjuntament amb UGT i la plataforma Prou retallades! una nova protesta, en forma de cassolada, amb el lema "Per un control públic dels diners del rescat de la banca: exigim responsabilitats". Els convocants exigeixen també solucions per a tot el sector financer i la creació d'una banca pública per garantir la liquiditat financera necessària per a les persones, la petita i mitjana empresa, els autònoms i molts sectors productius per promoure la reactivació econòmica i la sortida de la crisi.

La cassolada serà el proper dilluns 11 de juny, a les 19 h, al davant de la seu del Banc d'Espanya a Barcelona (Av. Portal de l'Àngel cantonada amb Pl. de Catalunya).