Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.
Edición de esta semana de El Popular, semanario del Partido Comunista de Uruguay, les sugerimos la entrevista a la intendenta de Montevideo, Ana Olivera, con un balance de sus dos años de gestión y el editorial al respecto. El testimonio de Aurelio González, histórico fotógrafo de El Popular sobre sus vivencias en el asalto a la redacción de El Popular el 9 de julio de 1973. El documento completo con las 26 propuestas de seguridad del PIT-CNT y el análisis de las pautas salariales presentadas por el Poder Ejecutivo para la ronda de Consejos de Salarios. Como siempre gracias por el interés y el apoyo.Leer Revista el Popular