Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.






CONCENTRACIÓ A CORREUS CONTRA LES RETALLADES

CCOO, en el marc de la Plataforma Sindical Unitària d'Empleats i Empleades Públics, ha convocat juntament amb UGT, CSI-F i Sindicat Lliure, una concentració el dijous 20 a l'Oficina Principal de Barcelona a les 12 h. contra el desmantellament dels serveis públics essencials entre els quals es troba el postal i demandar al Govern una rectificació en la seva política de retallades.

CCOO, juntament amb les organitzacions sindicals UGT, CSI-F i Sindicat Lliure en el marc de la Plataforma Sindical i d'Associacions d'Empleats i Empleades Públics, han acordat un calendari de mobilitzacions que es mantindrà com a mínim fins a finals d'any, i que en l'àmbit de Correus s'ha concretat en concentracions tots els dijous en els llocs més emblemàtics de la província. Tots els dijous a Correus seran de concentracions i reivindicacions.

Els Decretazos i les reformes laborals no han fet sinó impactar de manera continuada sobre els ciutadans i especialment sobre els empleats públics, també sobre els de Correus, en forma de retallades de les seves condicions laborals-salarials, persecució de les baixes laborals, de drets, i una reducció de plantilla de 2.000 efectius previstos per aquest any.

La plataforma sindical de Correus ha fet una crida a tots els treballadors de Correus de la província perquè participin en la concentració convocada per a aquest dijous 20 a les 12 hores en l'Oficina Principal de Correus de Barcelona (Pl. Antonio López s/n) i demanar al Govern una rectificació en la seva política de retallades que afecta a ciutadans i a empleats públics, entre ells als de Correus. Les mobilitzacions continuaran mentre que no parin les retallades, sense descartar una vaga general.


Més informació: Juani Cerezo Maturana, Responsable de Comunicació CCOO-Correus
Telèfon de contacte: 619131768
Oficina de Premsa de CCOO de Catalunya
Barcelona, 19 de setembre de 2012

















Secretaria de Comunicació i Imatge
CCOO de Catalunya
premsa@ccoo.cat
http://www.ccoo.cat
93 481 29 05