Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



CONVOCATÒRIA DE PREMSA // 27/09/12

Demà divendres, 28 de setembre, a les 17.30 hores, en el centre cívic Parc Sandaru

Contacte informatiu de Joan Josep Nuet, coordinador general d’EUiA

Demà divendres, 28 de setembre, el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, oferirà un contacte informatiu en el centre cívic Parc Sandaru en motiu de la reunió del Consell Nacional de la formació. En el mateix, Nuet presentarà un informe polític i s’aprovaran els plans de treball de les Àrees d'Organització, Social, Comunicació i Política Institucional. També s’informarà sobre les jornades del Partit de l'Esquerra Europea que EUiA organitza els dies 5 i 6 d’octubre en el centre L’Esplai del Prat de Llobregat i de la Festa d'EUiA 2012, que tindrà lloc dissabte 6 d’octubre a l’INEFC.

Nuet també parlarà d’actualitat política en el contacte informatiu. Serà a les 17.30 hores i els mitjans podran agafar MUTS del Consell Nacional a l’inici de la reunió, a les 18 hores.

Lloc: Centre cívic Parc Sandaru (Buenaventura Muñoz, 21, cantonada Nàpols) Barcelona