Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Rodrigo Moreno en 2008


Rodrigo Moreno Planisolis, membre fundador i ex-Responsable Polític del Partit Comunista del Poble de Catalunya (PCPC), va morir ahir, 25 de setembre,  a la tarda a Lleida a l’edat de 91 anys . Exiliat a la guerra civil espanyola, va patir els camps de concentració a França, es va incorporar a la lluita antifranquista , va ser escollit al 1981 regidor pel PSUC a Alcarràs, que va abandonar més tard. Rodrigo Moreno va ser també responsable polític del Partit dels i les Comunistes de Catalunya a LLeida (PCC) .Va jugar un important paper en la campanya contra l´OTAN (1984-1985) a les Terres de Lleida. La lluita dels colons de Montagut (1988-91), contra la 1ª Guerra del Golf, participa en la funda ció amb altres companys del Casal Amics de Cuba de Lleida del qual ha format part de la seva Junta Directiva fins al final. Rodrigo ha sigut un infatigable lluitador per les causes justes i per les idees comunistes.

EL Partit dels i les Comunistes de Catalunya (PCC) vol expressar el seu condol i sentiment per la mort del camarada Rodrigo Moreno i la seva solidaritat i afecte a la seva família, amics i camarades.


L'ACTE DE COMIAT DISSABTE 29 DE SETEMBRE A LES 12 H AL CEMENTIRI D´ALCARRÀS.