Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


DESTACAT
CONVOCATÒRIA DE PREMSA // 14/09/12

El pròxim dilluns, 17 de setembre, a les 16 hores, al Port del Fòrum

CONTACTE INFORMATIU DE JOAN JOSEP NUET EN MOTIU DE LA VISITA AL VAIXELL ‘ESTELLE’ DE LA 3a FLOTILLA DE LA LLIBERTAT AMB RUMB A GAZA

El coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, que va participar en anteriors missions solidàries per trencar el bloqueig a la població palestina, hi assistirà amb altres dirigents de la formació i de la coalició ICV-EUiA

El pròxim dilluns, 17 de setembre, a les 16 hores, una àmplia representació de la coalició ICV-EUiA visitarà els activistes del vaixell ‘Estelle’ de la 3a Flotilla de la Llibertat amb rumb a Gaza, atracat al port del Fòrum de Barcelona. Per part d’EUiA, hi seran el coordinador general i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, el portaveu i diputat al Parlament, Jordi Miralles, la coordinadora de Barcelona i regidora a l’Ajuntament de la ciutat, Isabel Ribas, i les responsables de la formació de Solidaritat i Pau, Àngels Tomás, i d’Internacional, Mireia Rovira. A més dels regidors de Sant Adrià de Besòs, Grego Belmonte i Irene Aldabert, i la coordinadora d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA, Lorena Vicioso.

El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, que el 2009 va participar en la missió internacional ‘Free Gaza’ i el 2011 en la 2a flotilla de la Llibertat, oferirà un contacte informatiu, a les 16 hores, en el Port del Fòrum, en motiu de la visita de suport al vaixell ‘Estelle’.