Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 Manifestació en la Jornada Mundial pel Treball Digne

Foto CCOO i la Plataforma Prou Retallades convoquen manifestació en el marc de la Jornada Mundial pel Treball Digne*

La Jornada Mundial pel Treball Digne, organitzada per la Confederació Sindical Internacional (CSI), se celebra el 7 d’octubre cada any des del 2008. Enguany CCOO convoca a Barcelona una manifestació conjuntament amb UGT, USOC i la Plataforma Prou Retallades a Barcelona, el proper diumenge, dia 7, que començarà a les 11.30 del migdia a la Plaça Urquinaona, cruïlla amb Ronda de Sant Pere. Aquesta manifestació serà una de les moltes que estan convocades arreu de l’Estat. Amb la mobilització constant hem d’impedir que els treballadors i les treballadores continuem patint més atur, més retallades, menys protecció social, perquè està clar que s’ho volen carregar tot.

La manifestació arribarà a Pla de Palau, on hi haurà un seguit d’intervencions del món veïnal, cultural i sindical, i on també participarà el nostre secretari general, Joan Carles Gallego.

La manifestació tindrà com a protagonistes els i les joves i l’èxode cap a l’estranger que estan obligats a fer per la situació d’atur angoixant i precarietat que pateix aquest col·lectiu a Catalunya, amb més del 50% de persones aturades entre els joves de menys de 25 anys. Un grup de joves portarà simbòlicament unes maletes al capdavant de la manifestació en una acció molt visual i que pretén cridar l’atenció dels poders polítics i econòmics perquè d’una vegada per totes canviï la tendència negativa i els joves comencin a trobar una feina digna a casa nostra.

Us convidem a tots i totes a participar!

Diumenge, 7 d’octubre de 2012. 11.30 hores, Manifestació. Plaça Urquinaona/Ronda de Sant Pere. Barcelona

Feu clic per veure el cartell de la manifestació del diumenge 7 d'octubre de 2012.

* de la web de ccoo.cat