Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



 https://mail-attachment.googleusercontent.com/attachment/u/0/?ui=2&ik=bb0ce29189&view=att&th=13a2d12c54d1274a&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_h7w6lmqt0&safe=1&zw&saduie=AG9B_P-WXtPbxVRZRV6_iU70_Cxu&sadet=1349415553839&sads=LDGbcpmbW5ScucgPCVxBl3unWTg
La Jornada Mundial pel Treball Digne, organitzada per la Confederació Sindical Internacional, se celebra el 7 d’octubre cada any des del 2008.
Enguany CCOO, UGT, USOC i la Plataforma Prou Retallades convoquen conjuntament una manifestació a Barcelona el proper diumenge dia 7, que començarà a les 11.30 del migdia a la Plaça Urquinaona, cruïlla amb Ronda de Sant Pere.
Aquesta manifestació serà una de les moltes que estan convocades arreu de l’Estat per manifestar el nostre desacord  amb les polítiques de retallades dels governs CIU i PP i per continuar amb la mobilització per tal d’impedir que els treballadors i les treballadores continuem patint més atur, més retallades, menys protecció social, més privatització dels serveis públics, més repagaments, més exclusió de persones del sistema públic de salut .
En defensa de la salut pública i del sistema nacional públic de salut universal, equitatiu i solidari, davant la brutal ofensiva de les polítiques CiU i PP que tenen com a objectiu el canvi de model i la seva privatització i mercantilització.
Per la derogació del Reial Decret 16/2012 que trenca la universalitat del sistema públic de salut.
Per l'objecció davant l'euro per recepta i la resta de repagaments sanitaris.  
EUiA Salut  fa extensiva la crida que fa la Plataforma Prou Retallades i els sindicats el proper dia 7 d'octubre i anima a tota la ciutadania a mostrar el seu rebuig a les polítiques neoliberals que perjudiquen especialment als col·lectius més vulnerables com són les persones en atur i els pensionistes.
  
Sector Salut d’EUiA

manisetoctubre.jpgmanisetoctubre.jpg:   Descargar