Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.



Nota de premsa   d'EUiA del  24/07/12


El coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, envia una carta al president Hugo Chávez en suport a la seva candidatura a la presidència

La formació també ha participat en l’ofrena floral al’estàtua de Simón Bolívar, organitzada aquest migdia pel consolat veneçolà coincidint amb l’aniversari del naixement del llibertador i la Jornada Mundial de Solidaritat amb la Revolució Bolivariana decidida en el darrer Fòrum de Sao Paulo


Aquest migdia, una delegaciód’EUiA encapçalada per les responsables d’Internacional i Solidaritati Pau de la formació, Mireia Rovira i Àngels Tomás, la coordinadorad’Alternativa Jove, Lorena Vicioso,i els coordinadors de les Àrees de Comunicació i d’Institucional, David Companyon i Toni Salado,han participat a l’ofrena floral al'estàtua del llibertador Simón Bolívar en l'aniversari del seu naixement (el 24 de juliol de 1783) i en la data que el Fòrum de Sao Paulo–reunit a Caracas del 2 al 8 de juliol- ha escollit com a Jornada Mundial de Solidaritat amb la RevolucióBolivariana de Veneçuela, sota el lema ‘Els pobles del mónunits per Veneçuela’.

EUiA, que va estar representada al Fòrum de Sao Paulo pel seu coordinador general, Joan JosepNuet, s’ha sumat així a la celebració participant a l’ofrena floralde demà al migdia -organitzada pel consolat de la República Bolivariana de Veneçuela a Barcelona i que ha comptat amb la presència de la cònsol, Gloria Román.

Avui mateix el coordinadorgeneral d’EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet –absent permotiu del ple extraordinari– ha fet arribar al una carta al presidentveneçolà Hugo Chávez per explicitar el seu suport a la Revolució Bolivariana ia la seva candidatura a la presidència del país (l’adjuntemen document word). 



"A l’atenció de Don Hugo Chávez Frías
President de la República Bolivariana de Veneçuela

Benvolgut company:

Esquerra Unida i Alternativa (EUiA) hem estat presents en la commemoració del naixement del llibertador Simón Bolívar a Barcelona, tant en l’ofrena floral al monument en homenatge a Bolívar, com en un acte que hem organitzat per la tarda per a manifestar la nostra solidaritat amb la República Bolivariana de Veneçuela, la Revolució Bolivariana i amb el seu President, Hugo Chávez Frías.

En nom d’EUiA, dels seus càrrecs públics, diputats, regidors i alcaldes, i del conjunt de l’afiliació, et reiterem el nostre compromís amb la Revolució Bolivariana i amb la teva candidatura a la Presidència de la República.

Som conscients que tots els adversaris del neoliberalisme i de l’imperi tenen posats els ulls en el 7 d’octubre per intentar truncar per tots els mitjans al seu abast els assoliments socials aconseguits sota el teu mandat com a President de la República Bolivariana de Veneçuela.

Els cops d’estat a Hondures i el Paraguai, així com l’intent a l’Equador i els moviments desestabilitzadors a Bolívia van en aquesta direcció, per la qual cosa considerem que avui més que mai el triomf de la teva candidatura garantirà no només l’avenç i desenvolupament de l’agenda social a Veneçuela per a què cada vegada hi hagi menys desigualtat i més benestar per a tots els veneçolans, sinó també la garantia de seguir aprofundint en una integració regional pensada no en funció de les transnacionals i l’oligarquia, sinó basada en l’interès general i el benestar de tota Amèrica Llatina i el Carib.

Aprofitem per a enviar-te una fraternal salutació i et reiterem el nostre compromís d’acompanyar activament la campanya de suport a la teva candidatura.

Joan Josep Nuet
Coordinador general d’EUiA

Barcelona, 24 de juliol de 2012 "

Font de la noticia : web d'EUiA.