Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




La comissió a la Casa Amèrica


En marxa per la segona i definitiva independència…, La Marxa Patriòtica instal·la els seus passos per Europa.

Durant l'1 i 2 d'octubre va visitar Catalunya una comissió delegada de la Marxa Patriòtica  que es van reunir amb el Partit dels i les Comunistes  de Catalunya –PCC- per exposar la seva proposta de Moviment i generar aliances de solidaritat internacional entre el poble de Colòmbia i el poble de Catalunya.

Marxa Patriòtica és una alternativa de construcció de poder antineoliberal en el qual conflueixen el moviment colombià camperol, indígena, sindicalista, estudiantil, moviment de dones i moviment afrocolombià; centenars d'homes i dones que a través de Marxa teixeixen el somni de construir un país democràtic, sobirà i en pau; la seva bandera fonamental és la solució política negociada al llarg conflicte social i armat que viu Colòmbia i és l'expressió movilitzadora que acompanya al naixent procés de pau que s'inicia a Oslo el proper 14 d'octubre.

El PCC sobre la base de la solidaritat internacional reafirma el seu compromís d'acompanyament polític a la Marxa i proposa l'impuls d'un espai plural i unitari que generi suport als moviments socials en les seves reivindicacions dins del marc del procés de pau a Colòmbia.



Castellano


En Marcha por la segunda y definitiva independencia…, La Marcha Patriótica instala sus pasos por Europa.  


Durante el  1 y 2 de octubre visitó Catalunya una comisión delegada de la Marcha Patriótica quienes se reunieron con  el Partit dels i les Comunistes de Catalunya –PCC- para exponer su propuesta de Movimiento y generar alianzas de solidaridad internacional entre el  pueblo de Colombia y el pueblo de Catalunya.

Marcha Patriótica es una alternativa de construcción de poder  antineoliberal  en el que confluyen  el movimiento colombiano campesino, indígena,  sindicalista, estudiantil, movimiento de mujeres y movimiento afrocolombiano; centenares de hombres y  mujeres que a través de Marcha tejen el sueño de construir un país democrático, soberano y en paz;  su bandera fundamental es la solución política negociada al largo conflicto social y armado que vive Colombia y es la expresión movilizadora que acompaña al naciente proceso de paz  que se inicia en Oslo el próximo 14 de octubre.

El PCC sobre la base de la solidaridad internacional reafirma su compromiso de acompañamiento político a la Marcha y propone el impulso de un espacio plural y unitario que genere soporte a los movimientos sociales en sus reivindicaciones dentro del marco del proceso de paz en  Colombia.