Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




NOTA DE PREMSA // 01/10/12


El pròxim dissabte, 6 d’octubre, a l’INEFC

EUiA celebra la 12a edició de la seva Festa anual sota el lema #tempsdelluita



El pròxim dissabte, 6 d’octubre, EUiA celebra la seva Festa de nou a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya (INEFC), a l’Avinguda de l’Estadi de Barcelona. En els darrers anys, EUiA ha reunit prop d’un miler d’afiliats i amics en la seva activitat anual més important, que enguany arriba a la seva 12a edició sota el lema #tempsdelluita i en què les activitats més destacades són la Cursa-caminada Lluís Companys, el debat polític, el sopar, el míting i el lliurament de premis L’Alternativa.

Programa Festa EUiA dissabte 6 d’octubre

9.30 5a Cursa-caminada Lluís Companys  

A primera hora del matí obrirà la jornada la 5a Cursa-Caminada Lluís Companys, organitzada per la Fundació L’Alternativa dins la línia de treball de recuperació de la Memòria Democràtica, iniciada el 2006. Es tracta d’una activitat esportiva i cultural que ret un triple homenatge: a l’Olimpíada Popular projectada a Barcelona per al 1936, organitzada com a resposta a l’Olimpíada de Berlín; a les persones que van haver de fugir de la repressió franquista i a les que van lluitar per la reconquesta de les llibertats democràtiques, inclosos els atletes olímpics que van acabar unint-se a les files republicanes; i al President de la Generalitat de Catalunya, qui a més de comprometre’s amb el projecte, va ser represaliat i mort pel feixisme, precisament pel seu càrrec institucional democràtic i republicà i pel seu ideari catalanista i progressista (a la festa d’enguany tornarem a comptar amb l’exposició ‘Els Jocs Oblidats’, cedida el 2010 pel Memorial Democràtic, amb explicacions i imatges sobre l’Olimpíada Popular).

La caminada, prevista per un centenar de participants, començarà a les 9.30 del matí i la cursa, on ja s’han inscrit 500 persones, a les 10 hores. El circuit ha passat de 7 a 8 kilòmetres, també s’ha canviat per l’anella olímpica i s’entrarà a l’Estadi Lluís Companys (més informació a www.cursacompanys.cat).

Els premis de les diferents categories es lliuraran a les 11 hores i a les 11.30 hores el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet, oferirà un contacte informatiu.

17.00 4art Torneig d’escacs d’Alternativa Jove
Alternativa Jove-Joves d’EUiA organitzen el 4art Torneig d’escacs ‘David Raya’, en col·laboració amb el club d’escacs de CCOO del Barcelonès. Consta de tres premis de 100, 50 i 30€. Podeu llegir les bases del torneig a joves@euia.cat

18.00 Espai Solidari (estands d’organitzacions socials i de solidaritat)

18.30 Taula rodona: L’Europa del 99% vs l’Europa dels mercats

Presenta i modera: Lorena Vicioso, coordinadora d’Alternativa Jove
Intervencions:
Céline Meneses, representant europea del Front de Gauche (França)
Olga Athaniti, representant de la coalició grega Syriza i membre del Comitè Executiu del Partit de l’Esquerra Europea (PEE)
Antoni Barbarà,  responsable d’Europa d'EUiA i membre del Comitè Executiu del PEE
Willy Meyer, eurodiputat d’IU i membre del Comitè Executiu del PEE
Maite Mola, vicepresidenta del PEE i responsable d'Internacional del PCE

21.00 Sopar
22.30 Míting: intervencions del coordinador federal d’IU, Cayo Lara, i el coordinador general d’EUiA, Joan Josep Nuet
Informar que ja ha confirmat la seva assistència a la Festa d’EUiA el secretari general d’ICV, Joan Herrera, que amb motiu de la convocatòria electoral del 25N serà convidat a intervenir.
23.00 Lliurament del Premi l’Alternativa, i del primer premi Alternativa Jove
Recordem que el guardó anual d’EUiA vol distingir la trajectòria, l'ideari i les accions d'organitzacions, moviments i persones compromeses amb polítiques progressistes (us anunciarem els premis 2012 aquest mateix dimecres).
23.30 Chill Out (copes i música a la terrassa de l’INEFC)
(Adjuntem targetons de la 5a Cursa Lluís Companys i del debat ‘L’Europa del 99% vs L’Europa dels mercats’)


GABINET DE PREMSA
Esquerra Unida i Alternativa
Tel. 93 317 00 34
Cap de premsa: Eva Balart (626 34 42 41)
i.


2 archivos adjuntos — Descargar todos los archivos adjuntos  
1436_flyer_cursa_companys.pdf1436_flyer_cursa_companys.pdf
1318 kb   Ver   Descargar  
1460_targeto_taula_festa_12_b.pdf1460_targeto_taula_festa_12_b.pdf
149 kb   Ver   Descargar