Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 

 

Damasco, 21 de octubre 2012
El camarada Wissal Farha Bagdache, presidente del Partido Comunista Sirio, ha fallecido

El Comité Central del Partido Comunista de Siria está de luto, la camarada Wissal Farha Bagdache, presidente del Partido Comunista Sirio, ha fallecido el domingo 21 de octubre de 2012.

La camarada Wissale Farha Bagdache nació en 1930, se unió al Partido Comunista Sirio en 1945. Fue elegida 4 veces diputada como miembro del parlamento sirio por Damasco, la ciudad capital de Siria. 

El Comité Central del Partido Comunista Sirio la eligió como Secretaria General del Comité Central en 1995, después del octavo Congreso del Partido.

El onceavo Congreso del Partido en 2010 la eligió como presidente del partido.

En este triste momento, los comunistas sirios destacamos su firmeza en la lucha bajo la bandera del marxismo-leninismo y el internacionalismo proletario, y para la Defensa de la Patria y la defensa de los intereses del pueblo.

Partido Comunista Sirio

Comité Central