Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


  

La consulta se celebrarà a les seus territorial de la formació.  Tal i com va acordar el Consell Nacional, demà dimarts 16 d’octubre se celebrarà la consulta a l’afiliació d’EUiA sobre l’acord polític amb ICV i la candidatura d’EUiA per a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya del 25 de novembre.
La consulta es realitzarà a les seus territorials d’EUiA (en els municipis que no n’hi hagi, es farà a la seu comarcal de la formació) i hi haurà dues urnes diferenciades, una per votar l’acord polític de coalició i l’altra per votar la candidatura. 
L’horari de les consultes serà de 17 a 21 hores excepte a Barcelona, on es podrà votar a la seu nacional (Dr. Aiguader, 10-12, a la Barceloneta) des de les 10 fins les 21 hores.
A les seus hi haurà una papereta amb la possibilitat de votar ‘si’ o ‘no’ a la proposta o una papereta en blanc per aquelles persones que triïn aquesta opció.