Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


 


El proper dissabte 20 d'octubre els CJC-Joventut Comunista de Catalunya celebra el Sopar Revolució 2012 que consistirà en dues activitats:
  • 19h: Xerrada "Autodeterminació, transformació i pactes de l'esquerra" a càrrec de Joan Josep Nuet
  • 21h: Sopar
Ens trobem en un moment difícil per a la societat catalana en què cal definir com tirarem endavant la construcció nacional i social del país i, per aquest motiu, considerem que el teixit juvenil d'esquerres hem de fer front comú per defensar el model de societat que volem. Així, els CJC  conviden a participar tant a la xerrada com al sopar per poder intercanviar perspectives i opinions. Podeu comptar amb dos tiquets pel sopar. Us agrairem que ens confirmeu la vostra assistència a l'organització.SOPAR REVOLUCIÓ 2012 DELS CJC
Dissabte, 20 d'octubre de 2012
A partir de les 19h
Casa de la Solidaritat (c/Vistalegre, 15, BCN)