Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El proper dijous 8 de novembre a partir de les 22h farem el nostre acte d'inici de campanya a l'antiga fàbrica Can Suris, Citilab de Cornellà de Llobregat (Pl. Can Suris s/n/Ctra. de Sant Joan Despí, adjuntem link amb plànol d'ubicació, http://citilab.eu/citilab/com-arribar). Les intervencions s'iniciaran a les 23,15h.

Enguany, tot i que no farem un acte-sopar, sí que hi haurà entrepans i begudes al bar de l'equipament que prèviament hem reservat. Us demanem que comuniqueu a HYPERLINK "mailto:euia@euia.cat"euia@euia.cat si la vostra intenció és fer aquest sopar fred a l'espai del Citilab perquè en facin la previsió adequada. El preu és de 5 euros. Podreu adquirir el tiquet directament a l'equipament.

La nostra campanya ha de ser un gran missatge de lluita social, però també d'energies, optimisme, coratge i esperances en la construcció d'una alternativa social i d'esquerres. Fem del nostre inici de campanya la primera mostra de valor del que som i del que la societat espera de nosaltres i compartim novament aquest nou combat polític i social.

Us esperem!