Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.




CONVOCATÒRIA DE PREMSA // 08/11/12
Demà divendres, 9 de novembre, a les 11.30 hores, a l’aula 40.008 del Campus Ciutadella
El diputat de L’Esquerra Plural Alberto Garzón oferirà un acte a la UPF amb els candidats joves d’ICV-EUiA, Lorena Vicioso i Pau Planelles
Demà divendres, 9 de novembre, a les 11.30 hores, el diputat d’IU per Màlaga i membre del grup d’IU, ICV-EUiA, CHA: L’Esquerra Plural al Congrés, Alberto Garrzón, participarà en l’acte de campanya d’ICV-EUiA a la Universitat Pompeu Fabra, juntament amb els candidats joves de la coalició roig i verda, Lorena Vicioso (número 8 per Barcelona i coordinadora d’Alternativa Jove-Joves d’EUiA) i Pau Planelles(número 13 i coordinador de Joves d’Esquerra Verda).
Lloc: Campus Ciutadella de la UPF, aula 40.008 (Ramon Trias Fargas, 25-27) Barcelona

Dinar i posterior xerrada-cafè en el centre El Lledoner de Mollet
Al migdia, a les 13.30 hores, Garzón dinarà en el Centre de Serveis El Lledoner de Mollet del Vallès (Plaça 5 Pinos, Plana Lledó) amb membres i amics de la coalició ICV-EUiA i on després, a partir de les 15.30h, farà un acte públic obert a tothom consistent en una xerrada-cafè on els assistents podran preguntar el que vulguin al jove diputat.
Lloc: El Lledoner de Mollet del Vallès (Plaça 5 Pinos, Plana Lledó) Mollet del Vallès

Trobada amb la junta de personal de l’Hospital de Viladecans i acte a l’ateneu Pablo Picasso de la localitat
A les 17.30h Garzón es reunirà amb la junta de personal de l'Hospital de Viladecans (Avinguda de Gavà, 38) per conèixer de primera mà la situació de manca de mitjans que està patint el centre i les reivindicacions dels professionals per a la seva ampliació. L'acompanyarà la regidora d'ICV-EUiA de Viladecans, Idoia Baixench.
Posteriorment, a les 18.30h realitzarà un acte de campanya a l'Ateneu d'Entitats Pablo Picasso de Viladecans (Passatge Sant Ramon, 2).