Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.Foto

Dilluns 17 de desembre, a les 17'30h a la Plaça Urquinaona de Barcelona Manifestació contra la no revalorització de les pensions

CCOO, UGT, USOC i la Plataforma Prou retallades! han convocat per al dilluns 17 de desembre una manifestació a Barcelona contra la no revalorització de les pensions per part del Govern central.
La manifestació tindrà el seu inici a les 17'30h a la plaça d'Urquinaona de Barcelona, i acabarà a la Plaça Sant Jaume.
Aquesta mobilització forma part de la convocatòria realitzada per CCOO, UGT i la Cimera Social arreu de l'Estat. Amb el lema "Defensem les pensions", es faran desenes de manifestacions a diferents ciutats que també protestaran per les taxes judicials, les privatitzacions, els expedients d'acomiadament salvatges i la manca de protecció per atur.
La retallada de les pensions anunciada pel Govern del PP és una nova agressió contra la ciutadania i un nou incompliment del programa electoral amb el qual es va presentar, el PP, a les darreres eleccions generals. Com la vaga general del passat 14-N, la mobilització ciutadana serveix, i per això cal sortir de nou al carrer per defensar un dels elements fonamentals del nostre estat del benestar: les pensions.


de la web de ccoo.cat