Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


http://bloclaratera.blogspot.com.es/2012/12/unes-imatges-del-12-del-12-i-un-desitg.html
 

Unes imatges del 12 del 12, i un desitg pel proper 13

 
 
Añadir leyenda
 
Aquest desembre ha estat un no parar...! Una tasca gratificant i insurgent, una febril activitat, a despit dels anys, les agendes i les constants analítiques. Ha passat volat...
De lluita en lluita, que és quan lluito que hi veig clar.
Presentant un llibre del meu AMIC !! Felipe López Aranguren al l'Ateneu Barcelonés: "El negocio del hambre". Amb una companyia excepcional d'amigues i d'amics de mil batalles. Un plaer !!
 
 
O debatent amb companys/es a una Jornada de reflexió i anàlisi convocada per CC.OO., abans del seu Congrès, per tal de parlar i escoltar-nos al voltant del tema apassionant de la sanitat pública i la SALUT !!
 
 
O com a membre de la Delegació de Badalona, plegats i ben acompanyat, a una engrescadora i
brillant X Asamblea Federal de Izquierda Unida,14 a 16 de desembre, Hotel Auditorium, a Madrid.

 
 
O intervenint megàfon en ma, a l'assemblea de treballadors i treballadores, ciutadans i usuaris de l'Hospital de Bellvitge, en el seu 40è Aniversari. Parlant de salut i sanitat públiques en lloc d'assistir a una celebració (res a celebrar!) de la seva alta direcció i del comandament retallador del Departament  
 
 
 
 
O al hall de l'Hospital Parc de Taulí de Sabadell, amb els seus treballadors i treballdores tancats en reivindicació i lluita pel sistema públic de salut. Amb la Marian i l'Andrés de la PARS tot explicant la demanda interposada contra el Boi Ruiz i altres quatre de la seva trepa retalladora i destralera.   
 
 
 
O el dia següent, dia 20, amb els treballadors/es de l'Hospìtal Moisès Broggi de St. Joan Despí !! 
 
......O ben aviat...
 
...Mentre esperem el proper dia 28 de desembre, dels Inocents de tota la vida, ara Re-inocentats i Requete-enredats... per aquest desgovern Mas, 2ª part, que ja anuncia retallades socials per valor de 4.000 milions que aplicarà, sense fre/ERC, ni pietat, tot dient que construeix així la seva Catalunya del futur. De quin futur ?? Independents del BCE, del FMI, de la OMC, del Deutsche Bank, de la Troika, de l'OTAN, de frau Merkel, mr Barroso, dels Srs. de Guindos, Rajoy, Millet, de la Caixa ??   
 
 
NO ENS ENREDI SR. MAS !! INOCENTS, PERÒ NO TANT !!
 
 La idea és portar una llufa gegant al President de la Generalitat sota el lema "4000m? 
 Déu ser una innocentada!",
acompanyada amb una carta on demanem que deixi de retallar. Una delegació de la Plataforma Prouretallades l'hi entregarem...
DIA: 28 D
HORA: 11.30h
LLOC: Pl. St. Jaume, davant el Palau de la Generalitat.
 
Tothom que pugui, vulgui i s'empoderi de dignitat civil, supervivents del procès d'embrutiment nadalenc (que no ve de Brut Nature !!) i de sobredosi de bones intencions, a la Pl. St. Jaume el dia 28 a fer lliurament al "molt honorable si no fos", Sr. Mas, d'e la dita LLUFA GEGANTINA de mans de la Plataforma Prouretallades i la xarxa social d'entitats que lluitem pels serveis públics i universals.
 
 
ACABO AMB UN DESITG :
 
LA VIDA POT SER UNA ALTRA COSA. LA VIDA ÉS UNA ALTRA COSA. NOMÉS LA LLUITA I EL COMPROMÍS, BRAÇ A BRAÇ, AMB ELS COMPANYS I LES COMPANYES EN FARÀ SER RELMENT LLIURES, SALUDABLES, SOLIDARIS, ASPIRANTS A PERSONES I A BONES PERSONES...
 
REFLEXIONEM !!
 
 
INDIGNEM-NOS, APLEGUEM-NOS !!
 
 
...I SORTIM ALS CARRERS, SORTIM A LLUITAR, A GUANYEM EL FUTUR !!
 
Salut
 
MOLT BON ANY 2013 !!!