Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Tràgica mort de la víctima de una criminal violació
Data: 29 desembre 2012

Declaració a la premsa

El Buró Polític del Partit Comunista de l'Índia (Marxista) ha emès la següent declaració:

El Buró Polític del PCI (M) expressa el seu profund pesar per la tràgica mort de la   jove dona valenta que ha estat víctima d'un brutal criminal violació en un autobús en marxa  al cor de la capital. Estén els seu més sincer condol a la seva família. Fa una crida al govern perquè prestin tota l'ajuda possible, ara i en el futur per a ells. És encara més tràgic saber que si  el govern i la policia  compleixen el seu deure,  el terrible incident podria haver-se evitat. El BP del PCI (M) exigeix ​​el càstig més estricte als criminals acusats.

Aquest no és un incident aïllat. Casos d'assalt sexual són els crims de major augment en l'Índia. És essencial que el govern, al Centre, i els estats per posin mesures necessàries per prevenir la violència contra les dones que han estat demandades per les organitzacions de dones i els partits d'esquerra i que el govern no ha acceptar i no ha aplicat. Aquestes mesures haurien d'incloure mesures per garantir la seguretat, l'accés fàcil a la justícia, càstig als funcionaris per falta d'aplicació, referint tots els casos pendents davant els tribunals de via ràpida i les lleis reformades i estrictes contra l'assalt sexual.

Buró Polític del Partit Comunista de l'Índia (Marxista)