Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet i Pujals, diu que “no es poden demanar sacrificis constants i creixents a la ciutadania quan aquells que ho demanen s’han enriquit de manera irregular; això és inadmissible i inaguantable”

Davant les darreres informacions sobre el cas Bárcenas publicades en un diari nacional i que impliquen al mateix Mariano Rajoy com un dels càrrecs del PP que han rebut sobresous durant anys en el seu partit, el coordinador general d’EUiA i diputat al Congrés, Joan Josep Nuet, ha demanat avui la dimissió del president del Govern espanyol i l’actuació de la justícia per esclarir la presumpta doble comptabilitat del PP. Nuet ha anat més enllà en considerar que cal l’avançament d’eleccions generals: “Les mesures d’austeritat i les retallades aplicades pel Govern del PP queden absolutament deslegitimades, no es poden demanar sacrificis constants i creixents a la ciutadania quan aquells que ho demanen s’han enriquit de manera irregular; això és inadmissible i inaguantable, la situació reclama dimissió i avançament electoral”, ha sentenciat el dirigent d’EUiA i diputat a les Corts.