Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Les darreres setmanes ha esclatat amb força un conflicte ambiental que s’ha estes ràpidament amb força per tot el territori. Es tracta del “fracking” o fragmentació hidràulica, un mètode d’extracció de petroli que implica un gran impacte ambiental i que esta revoltant als habitants de moltes de les zones afectades pels projectes.

És per això que us proposem al realització d’un taller de formació molt pràctic i que ens ajudi a situar-nos políticament davant d’aquesta problemàtica.

Per dirigir al taller comptarem amb la participació de Llorenç Planagumà, geòleg i educador ambiental i membre actiu de la Plataforma Aturem el Fracking de Riudaura.

Dia: dimarts, 5 de març
Hora: de 18´30 a 20´30 hores
Programa:
-Què és el fracking?
-Quin impacte té sobre el territori?
-Quins interessos es mouen darrera aquesta tècnica?
-Quin model energètic defensem els comunistes?
-Preguntes i debat final.
Confirmeu asistencia a pcc@pcc.cat