Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya ret homenatge al President Hugo Rafael Chávez Frias, revolucionari que s'eternitzarà en l'imaginari col•lectiu del socialisme, al costat d'altres figures revolucionàries com a exemple de fermesa, lliurament, valentia i grandesa revolucionària.


El Partit dels i les Comunistes de Catalunya davant la mort del President de Veneçuela Hugo Rafael Chávez Frías, líder del procés bolivarià a Veneçuela i Amèrica llatina, manifesta el seu sentiment i solidaritat amb la família, amb el poble veneçolà i el moviment bolivarià.

El president Hugo Rafael Chávez Frías va dedicar tota la seva vida a aconseguir una Veneçuela digna, sobirana i independent de l'imperi i una societat justa i lliure per al poble veneçolà, també per Llatinoamericà i del món.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya rebutja les polítiques de guerra mediàtica i manipulació que els sectors reaccionaris del món editorial i de comunicació han vingut intoxicant tot el mandat d'Hugo Chávez, i que han prosseguit en la seva llarga malaltia.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya fa arribar als seus familiars , amics i als seus camarades les seves expressions de solidaritat i condolences, molt especialment a les seves filles i altres familiars que han estat al costat de Chavez fins a l'últim moment.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya ret homenatge al President Hugo Rafael Chávez Frias, revolucionari que s'eternitzarà en l'imaginari col•lectiu del socialisme, al costat d'altres figures revolucionàries, com a exemple de fermesa, lliurament, valentia i grandesa revolucionària.

Desitgem que el poble veneçolà continuï esforçant-se perquè els valors que sempre ha representat com el valor, la fortalesa, la generositat, consubstancials a la conducta i acció revolucionària d'Hugo Rafael Chávez, siguin ara i sempre exemple per a aquest poble i les noves generacions de lluitadors de Veneçuela, Amèrica Llatina, i el món sencer.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya participarà en els actes i homenatges que el Moviment Bolivarià de Catalunya organitzi en honor a Hugo Rafael Chávez Frías.





El Partit dels i les Comunistes de Catalunya ante la muerte del Presidente de Venezuela Hugo Rafael Chávez Frías, líder del proceso bolivariano en Venezuela y América latina, manifiesta su sentimiento y solidaridad con la familia, con el pueblo venezolano y el movimiento bolivariano.

El Presidente Hugo Rafael Chávez Frías dedicó toda su vida a a conseguir una Venezuela digna, soberana e independiente del imperio y una sociedad justa y libre para el pueblo venezolano, tambien para Latinoamerica y del mundo.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya rechaza las políticas de guerra mediática y manipulación que los sectores reaccionarios del mundo editorial y de comunicación han venido intoxicando todo el mandato de Hugo Chávez, y que han proseguido en su larga enfermedad.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya hace llegar a sus familiares , amigos a sus camaradas sus expresiones de solidaridad y condolencias, muy especialmente a sus hijas y demás familiares que han estado junto a Chavez hasta el último momento.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya rinde homenaje al Presidente Hugo Rafael Chávez Frias, revolucionario que se eternizará en el imaginario colectivo del socialismo, junto a otras figuras revolucionarias, como ejemplo de firmeza, entrega, valentía y grandeza revolucionaria.

Deseamos que el pueblo venezolano continue esforzándose para que los valores que siempre ha representado como el valor, la fortaleza, la generosidad, consustanciales a la conducta y acción revolucionaria de Hugo Rafael Chávez, sean ahora y siempre ejemplo para este pueblo y las nuevas generaciones de luchadores de Venezuela, América Latina, y el mundo entero.

El Partit dels i les Comunistes de Catalunya participará en los actos y homenajes que el Movimiento Bolivariano de Catalunya organice en honor a Hugo Rafael Chávez Frías.