Avís important

L’1 de novembre de 2014, el Partit dels i les Comunistes de Catalunya va acordar la seva dissolució com a partit polític i la cessió de tot el seu capital humà, polític i material a una nova organització unitària: Comunistes de Catalunya.

Com a conseqüència d'aquest fet, aquesta pàgina web ja no s'actualitza. Podeu seguir l'activitat dels i les comunistes a la pàgina web de Comunistes.cat.


Acte en suport al procés revolucionari a la Veneçuela Bolivariana, que és realitzarà el dissabte 13 d’abril, a la Nau Ivanow al barri de Sagrera.  
Des de l’Assemblea Bolivariana de Catalunya, volem informar que continuem la coordinació i la realització de les tasques ,relacionades amb l’ acte en suport al procés revolucionari a la Veneçuela Bolivariana, que és realitzarà el dissabte 13 d’abril, a la Nau Ivanow al barri de Sagrera.

Finalment, ja tenim el manifest i el cartell definitius en versió digital, que adjuntem.

Estem molt contents,  per que a mes del sòlid i contundent caràcter polític que tindrà el esdeveniment amb la participació del company Víctor Ríos i la Videoconferència amb els companys José Roberto Duque iLorena Freitez del Tiuna El Fuerte a Caracas,  tindrà un caràcter festiu molt significatiu amb un excellent programa musical amb els excellents musics dels grups “Son Trio”, “Raíces”, “En Cayapa”, “La CanicaCuadrada”, “Chimango y su comando rumbero” i els excellents DJs Merey i Ragnampaisser.

Fem una crida, a totes les persones individuals i organitzacions polítiques dels moviments socials a Catalunya, que vulguin adherir-se a la convocatoria a fer-ho el més aviat possible. La data final que tenim per les adhesions de les entitats al manifest i al cartell és el proper dia 1 d’abril.

Si us plau, per confirmar la vostra adhesió podeu fer-ho,  mitjançant un e-mail al correu electrònic  assembleabolivariana@gmail.com, posant en assumpte la respectiva adhesió al manifest i al cartell.

La propera reunió organitzativa serà el dimarts 2 d’abril de 2013 a les 20:00 H a la Casa de la Solidaritat, carrer Vistalegre nº 15.

Aquest dia tindrem ja el cartell i els flyers impresos per que cadascuna de les entitats pugui fer una amplia difusió al seu barri i al moviments socials on tenen influència.

Sobre la difusió informem també que al facebook vam crear un esdeveniment al qual és podeu afegir per multiplicar la difusió:



I també fem difusió de l’acte del 13 d’abril al Twiter amb els hashtags: 
#13A #TotesSomChavez #SomMajoriaSomAlegria

La companya veneçolana Soledad Sanoja Kreft, ha fet una invitació del esdeveniment en vídeo, que està penjat a youtube per difondre massivament.